fbpx

Kalastusveneemme

Kalastusveneemme

Kuljetamme asiakkaamme parhaille ottipaikoille mukavasti ja turvallisesti. Käytössämme on amerikkalainen urheilukalastukseen suunniteltu LUND-vene. Kalastusveneemme jokainen yksityiskohta on hiottu nimenomaan kalastusta ajatellen. Veneessä on mukavat tilat neljälle heittokalastajalle ja se tarjoaa miellyttävät ja toimivat puitteet kalastuspäivän viettoon. Veneestä löytyvät myös kaikki turvallisuusmääräysten mukaiset varusteet ja tarvittavat dokumentit.

Kalastusveneemme navigointi- ja luotausjärjestelmistä vastaa Lowrancen huippuluokan vene-elektroniikka, joiden näytöiltä asiakkaidenkin kelpaa ihmetellä navigoinnin saloja ja vedenalaista elämää.

Nykyaikaisessa heittokalastukseen varustellussa veneessä ei ankkuria käsin lasketa ja nostella. Veneessämme perinteisen pohja-ankkurin köysineen korvaa sähkökäyttöinen MotorGuiden keulamoottori, joka pitää satelliittipaikannuksen ja magneettisen kompassin avulla veneen vakaasti paikallaan ja halutussa asennossa kovallakin kelillä, ja myös liikuttaa sitä pehmeästi, hiljaisesti ja turvallisesti ottipaikalta toiselle.

Kalastusoppaallamme on vuokraveneenkuljettajan pätevyys.

Lund 1875 Impact Sport
Lund 1875 Impact Sport -veneessämme on reilusti mukavaa ja toimivaa tilaa niin kalastajille kuin varusteillekin. Mercuryn moottori takaa tarvittaessa vauhdin.
Kalastusveneemme Lowrance & MotorGuide -varustelua
Lowrancen elektroniikka avustaa navigoinnissa ja kalojen löytämisessä. Keulassa näkyy sähkötoiminen MotorGuiden keulakone, jota opas ohjaa kaukosäätimellä.