fbpx

Ahvenpilkit

Ahvenpilkit

Laadukkaat ja ottavat FishingXperience -ahvenpilkit on valettu kotimaisessa koruvalimossa ja viimeistelty pajallamme käsityönä. Pilkkimme ovat siis kokonaan kotimaista käsityötä alusta loppuun!

Pilkkimme on suunniteltu ensisijaisesti ahvenen pilkkimiseen värikoukuilla, mutta ne soveltuvat pilkkimiseen muidenkin koukkuvariaatioiden kanssa.

Ahvenpilkkimme ovat olleet eteläsuomalaisen pilkkikisakansan suuressa suosiossa jo vuosia, ja niillä on tunnetusti saatu meri- ja järvialueilta mukavasti karkeampaakin pannulla paistettavaa!

Poimuri ahvenpilkki

FishingXperience Poimuri on 38 mm pitkä ja reilun neljän gramman painoinen kokometallinen pystypilkki. Pilkki toimii parhaiten suhteellisen matalissa vesissä suunnilleen viiteen metriin asti, ja siinä on rauhallinen sivulle hakeva uinti, joka tuntuu olevan erityisesti paremmankokoisen ahvenen mieleen. Pilkkiä on saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona, tinapronssi, uushopea ja kirjasinmetalli.

Pilkien hinnat 12,00€ kappale + toimituskulut.

Tilaukset sähköpostilla osoitteesta kari.koivisto@fishingxperience.fi

FishingXperience kalastustarvikkeet, pilkkejä
FishingXperience Poimuri. Pituus 38 mm, paino reilut neljä grammaa. Värivaihtoehdot tinapronssi, uushopea ja kirjasinmetalli, kiinnityslenkeillä tai ilman.